Har jag en armoured ansåg en sak med avseende på förtrollande det?

16

Skulle varje del av en rustningslista vara förtrollad separat (låt oss säga att jag ville lätta på rustningen), eller skulle det kunna förtrollas som helhet?

Jag skulle vilja kunna göra det som helhet, men det finns en del kontroverser i vår grupp.

I form och materialbordet är en av de artiklar som listas "stövlar". Det innebär att paret skulle tas som en helhet, eller ett objekt.

    
uppsättning Dave 25.05.2017 04:16

2 svar

5

Det här kanske inte är lika noggrant ett svar som man kan hoppas på, men jag vidarebefordrade denna fråga till Atlas Games och fick detta svar från Cam Banks, RPG Director there:

Good question! I believe the intent is that you treat the whole armor suit as one item. You may get different answers based on whom you ask over at the forums at www.atlas-games.com however.
--Cam

Så, Jag ställde sedan frågan på deras officiella forum och fick inget konsekvent svar (ändå, även om fler svar kan komma), och inga specifika böcker hänvisade till som källor. En svarade med en fråga, en annan svarade med "Det beror på vad din spelmästare vill göra", och en annan sa att det finns för många böcker att säga definitivt.

Jag tror fortfarande att ett e-postmeddelande från företagets RPG-direktör kan räknas som en slutgiltig källa. Förhoppningsvis hjälper det.

    
svaret ges 01.09.2017 01:52
-3

Jag skulle göra det som helhet om det är en kostym av normal rustning. Men om det redan finns förtrollningar på det och din berättare tillåter mer att läggas till, skulle jag räkna varje objekt förtrollat som en separat sak.

Så om du till exempel har en plånbok av plåtspost som är vardaglig kan du förtrolla hela kostymen för att vara lättare, men om du hade en platta manlig kostym och plåthandskar med säkert grepp, skulle du behöva förtrolla rustning, och sedan handskarna. Två förtrollar både betalda för ... ja, om du inte har en dator som förtjänar .. det är dåligt fantastiskt!

    
svaret ges 30.05.2017 11:26