Vad är det bästa sättet att utföra en drakad fläskrätt?

5

Som de flesta människor är jag ett stort fan av drakt fläsk någonting. Men det jag inte får är den faktiska dragprocessen för det kokta köttet. Varje kockbok eller matlagningsshow kommer att berätta att du skär över köttets kött, speciellt en hårdare skär som en fläskskott eller axel för maximal ömhet. Även om jag kan laga den här köttet tills det är mycket ömt, har jag mycket bättre resultat att hugga upp det istället för att dra det! Baserat på köttets korn verkar titeln och processen vara en oxymonon. Är jag den enda som "chops" mitt "dras" fläsk?

    
uppsättning Hutchette 24.04.2015 04:21

4 svar

10

Du vill definitivt pilla fläsken med ett par gafflar eller fingrar. Det bästa sättet jag hittar är att tillåta små "klumpar" av fläsk för att permeera blandningen. Observera att medan böcker pratar om att skära mot köttkornet, är det för rå eller kokt kött som ska skivas och serveras. Anledningen till att du skär mot kornet i den situationen är att smaka köttet genom att skära bindväven. När det gäller draget fläsk är bindväven redan uppdelad och löst, så du får en öm produkt även när du drar med kornet.

    
svaret ges 24.04.2015 13:48
3

Personligen drar jag med mina fingrar. Gör det lättare att välja ut gristle, vener och fett.

    
svaret ges 24.04.2015 11:03
3

Du måste laga köttet tills det i grunden faller ifrån varandra. Och du måste laga det under lång tid över låg värme - hög värme kommer att göra det svårare.

När det är lagat, borde du kunna dra av det ganska enkelt med händerna eller med ett par gafflar. Om det finns ben, borde du enkelt kunna dra dem ur köttet utan någon större ansträngning. När det är benfritt, om du är i rush kan du bara krossa ner det och det börjar börja splittras i fibrer, men inte lika mycket som om du skulle dra den. (och som Doug nämnde, kan du då inte dra ut fett och jordklot).

Jag brukar ofta använda en blandad teknik - bryta köttet (vanligtvis fläsk, men även ibland kyckling) i större bitar, exponera något av mitten och låt dem svalna en stund medan jag shreading en annan bit. Om köttet får svalna för långt, kommer det inte att skaka lätt, men om det är för varmt är det obehagligt att arbeta med hand. Du kan alltid använda två-gaffelmetoden (håll i varje hand, ta in köttet och dra dem ifrån varandra, slita köttet), men jag tycker att det är långsammare ... och jag är inte en fan av fettklumpar och liknande.

När den är skuren, lägger jag den i en behållare och lägger den av med vilken vätska som helst extruderades under tillagningen, så att den blir fuktig. Om du inte gör det kommer det exponerade heta köttet att utsöndra mycket ånga och torka ut.

    
svaret ges 24.04.2015 14:09
2

Hackat fläsk är inte en ovanlig sak att se i södra grillen. Fast det är i stor utsträckning i helgrillgrill. Med hela gris måste du laga de hårdare styckena lite mindre än önskat, för att hålla klyftorna med mindre bindväv från att bli överkokta.

Om du vill ha några oönskade råd, skulle jag föreslå att du stekar en annan timmars tillagningstid, så att du lätt kan dra den ut utan hjälp av en kniv. MEN det är absolut inget fel med hur du gör det, speciellt om du är nöjd med resultatet.

    
svaret ges 24.04.2015 14:19