Göra ett berg från ett exotiskt djur

2

Vad behövs, mekaniskt, för att få ett tamat men exotiskt djur, som en varg eller ett lejon, till ett berg?

Jag ser att det finns en Ridning träning, inklusive Come, Heel and Stay. Är den här träningen det enda sättet att göra ett djur till ett berg? Är djuret med dessa tre inkluderade trick vad behövs? Säg, om du redan har lärt det Kom och stanna, skulle du lära dig det Heel gör det monterbart?

    
uppsättning leokhorn 29.04.2014 21:36

1 svar

2

Om ditt djur är tämt, så kan du rida på det. I Ride färdighetsbeskrivningen står det om att åka djur:

When reared from birth, the following animals can easily be ridden by Small or Medium humanoids, depending on the riding animal's size.

Detta innebär att jag kan rida tama djur oavsett vilka knep de vet genom Hantera djur . Men utan att veta knep kommer djuret att vara väldigt svårt att använda praktiskt taget. Du kommer sannolikt att behöva göra körkontroller för att kontrollera ditt berg i strid om det inte har utbildats i strid, och du kommer behöva en DC 25 Handle Animal check för att få det att göra någonting som det inte har blivit utbildat att göra redan.

Du kan montera en tam lejon som känner Kom och stanna, men det kommer bli svårt att ta det i strid, och du kommer inte kunna få det att gå längs med dig utan en DC 25 Handle Animal check.

    
svaret ges 29.04.2014 22:07