Vad slog samlarens tjänare mot Infinity Stone?

7

Under Guardians of the Galaxy besök på Collector s öppnar han den mystiska orbben och avslöjar den sanna naturen av innehållet, som är en av Infinity Stones . Men så plötsligt närmar sig hans tjänare stenen som i trance och berör den (slutligen förstör sig själv och Collector 's hjärta i kölvattnet) och uttrycker något som:

I'll not be your slave anymore!

Jag undrar dock vad drog henne så starkt mot Infinity Stone ? Var hon bara hungrig för sin förmodade kraft, undertryckt hela tiden Samlare är inte särskilt trevligt för sina tjänare) eller är det något mer till detta, som en slags onaturlig attraktion som kommer från Infinity Stone själv (liknar < em> En ring kanske)?

    
uppsättning Napoleon Wilson 03.09.2014 02:30

1 svar

11

Efter att ha sett filmen flera gånger tror jag inte att något "slog" tjejen (Carina, möjligen?) mot Infinity Stone än hennes egen önskan. Hon hade just avslutat med att lyssna på Tanleer förklara hur kraftfull stenen är och tidigare i filmen hade vi sett hur han verbalt missbrukar henne och tvingar henne att göra mycket menialt och återkommande arbete.

Hon såg stenen som en möjlighet att fly. Vad du tolkar när hon dras mot stenen tror jag faktiskt att hon är mycket tveksam för att röra den. Hennes egen inre konflikt mellan behovet av att undkomma sin situation och hennes rädsla för stenen är det som får henne att ta så lång tid för att försöka ta tag i det, men uppenbarligen är hennes önskan att bli fri vinner ut.

    
svaret ges 03.09.2014 02:45