Hur man bygger en 24 "takbänk?

1

Jag vill spänna över en 24-tums skott med ett gambreltak för att skapa ett operativt utrymme på 16 'och jag vill ha en design som kan byggas på plats och installeras utan hjälpar. Jag har en omöjlig tid att räkna ut hur jag ska fästa stallarna till sidoväggarna. Vad är några användbara sätt att göra detta?

    
uppsättning Corey Alix 13.06.2018 23:22

1 svar

1

Den typ av takkroppsdesign som du visar är långt ifrån optimal. Du borde tänka på något som ser mycket mer ut som bilden nedan.

länk

Denna design ger ett mycket bättre stöd för spjällen och för den lägre ackorden. Du kan få spärrarna färdiga, där metallfingerplattorna pressas in i träfogar från båda sidor av spackelaggregatet. Alternativt kan du också enkelt skapa egna spärrar genom att skära plywoodbitar som täcker varje fog som sedan limes på spackelementen med byggnadslim och spikas med 8d spikspikar i rimlig mängd.

För många år sedan när jag arbetade med byggnadsarbeten byggde vi takflänsar på plats med plywood, lim och naglar. Vi lade fram en mall på ett stort platt arbetsytor med styrblock för att få alla spärrar byggda till samma dimensioner. (Observera att plywoodbitarna applicerades på båda sidor av kupén och var inte nödvändigtvis minimala. Till exempel skulle vi göra bitar som är utformade så här för ett par exempel.

    
svaret ges 14.06.2018 05:23