Ar det några fartyg jag kan resa på från USA till Indien?

6

Jag vill gå från Washington DC till Indien till sjöss. Är det möjligt? Hur många dagar tar det?

    
uppsättning user7539 16.07.2013 00:51

1 svar

6

Förmodligen ja, via Europa , det borde vara möjligt, men du kanske måste resa delar av resan överland. Det tar lång tid. Du kanske inte avgår exakt från Washington DC, men jag kommer att anta någon annanstans längs den amerikanska östkusten borde också vara bra - resan från DC till startpunkten för havsresor blir mycket mindre än tiden för resten av resan , ändå. Också, jag är inte säker på om du kan komma ut på en frakt i Indien, men kanske du kan avstiga ett par dagars tågresa bort (fortfarande kontroll).

Du letar efter . Du kanske behöver kombinera olika fraktare. De kommer inte att ta ett direkt sätt, men kommer att göra många stopp längs vägen som inte är direkt användbara för dig. Till exempel:

  • USA: s östkust till Europa . New Orleans - Antwerpen om 17 dagar, eller Charleston - Bremerhafen om 12 dagar, eller Charleston - Rotterdam om 11 dagar.
  • Europa till Sydasien . Detta kan vara svårare; Den länkade sidan staten Embarke eller disembarke i Indien eller Pakistan är inte längre möjlig , men kanske finns det andra som reser där. Denna sida visar en frakt som reser genom Antwerpen, Bremerhafen och Rotterdam till Pakistan och Indien, sex gånger per år. De anger inte några gränser för avstigning, men kontakta dem för att vara säker. Det anger inte den exakta körtiden, men jag skulle gissa 3-4 veckor för att komma från Europa till Indien (resan gången Europa - Indien - Europa är listad som 58 dagar).
svaret ges 16.07.2013 11:25