Vilken visum behöver familjen semester i Nya Zeeland?

1

Min vän från Filippinerna är på en fungerande visum i Nya Zeeland. Han skulle vilja ta med sig en 5-årig dotter till Nya Zeeland för en semester. Vilken typ av visum behöver hans dotter? Hennes mamma kommer också med henne, bara för ett besök, för att inte jobba.

    
uppsättning spirit 18.09.2017 03:13

1 svar

2

Eftersom besökare från Filippinerna inte kvalificerar sig under Nya Zeelands Visa Waiver Program, jag tror att det finns två alternativ till din vän:

  • Besöksvisum för visum för arbetstagarbesök och samarbetspartner för besökarvisum för arbetstagare
    Om din vän har ett arbetsvisum (och inte ett visum för arbetsferie) kan de ansöka om en Visum för visum för arbetstagare och Partner av Visum Visitor Visa som tillåter barn (under åldern av 19) och partners stanna / besöka Nya Zeeland för arbetstidens varaktighet. Denna visum tillåter inte att de arbetar (även om det inte är troligt för den 5-årige dottern) eller studerar längre än 3 månader.

    Observera att det finns vissa begränsningar för vem som kan ansöka om arbetstagares visumpartner / barn - Se Arbetsvisumhållare som stödjer familjen .

  • Visitor Visa
    Visitor Visa tillåter besökare att besök Nya Zeeland för upp till nio månader besök. Besökare med visummet kan inte studera i mer än tre månader eller jobba.

Jag är osäker på om invandring Nya Zeeland skulle kräva att de ansöker om visum för barn / partner snarare än besökarvisum på grund av att din vän redan bor i Nya Zeeland som arbetare. Visumvisumet kräver bevis som de kan finansiellt stödja sig själva.

    
svaret ges 02.10.2017 17:29