Magneto hjälm består av vilket material?

7

I X-Men-serien finns en hjälm som kan blockera en telepaths förmåga att läsa någons sinn. Den hjälmen består av vilket material?

    
uppsättning user18957 21.10.2013 10:54

1 svar

9

Magneto hjälm är gjord i den komiska kanonen, oavsett vilka metaller Magneto har tillgänglig. Någon stark metall verkar vara användbar.

  • Han omformar metallen på molekylär nivå, så den har de anti-psioniska förmågorna som behövs för att hålla sig från att bli eller drabbas av telepatiska förmågor. Metallen är sannolikt starkt magnetiserad, eftersom starka magnetfält reducerar eller förhindrar att telepatrar kan läsa sinne. Se: Faraday Cage

  • Obs: han behöver inte hjälmen för att skydda sitt sinne från att läsas. En aktiv användning av hans makt kan göra samma sak. Hjälmen tillåter honom att inte fokusera någon ansträngning för att skydda sitt sinne och ger ett extra skyddslag mot Alpha-nivåtelepatrar som Jean Gray eller Professor X.

Vi har sett honom forma sin hjälm, även om den går förlorad eller skadad ur skrot, om det behövs. Magneto verkar inte vara orolig för att förlora en hjälm och verkar alltid ha en ny, även om den fångas eller förstörs.

    
svaret ges 21.10.2013 11:41