Hur ska jag vidröra min yttre dörrfärg efter byte av hårdvara?

3

Efter att ha installerat några nya lås och handtag, insåg jag att de tidigare ägarna inte hade hela dörren målad men snarare var det bara runt hårdvaran. Jag har färgfärg och färgtyp, men ska jag få den här sprayen professionellt eller finns det ett annat sätt att få det här målat av mig själv?

Det verkar som om det inte är grundat, så jag antar att jag måste pröva detta?

    
uppsättning Tom S 17.04.2018 04:54

2 svar

2

Du kan köpa en spruta för ca $ 100 eller mindre; Jag tror att en målare kommer att debitera dig åtminstone så mycket för att spruta den.

En spruta som denna en eller en wagner-typ luftfri spruta borde fungera. Wagners är vanligtvis bra för en eller två användningar om du inte får en pro-enhet - ~ 290,00 dollar. Jag har haft ett par Wagners, lyckades få en till att gå genom 4 rum.

Så här kan du spruta den.

  • Ta bort dörren genom att ta bort gångjärnspinnen.

  • Ta bort hårdvaran från dörren.

  • Ställ din dörr så att du kan spruta den medan du håller sprutar horisontellt - håller munstycket omkring 12 till 18 tum från dörrens yta.

Håll sprutmunstycket rakt mot dörren och gå längs dörren och spraya (starta från toppen och arbeta dig ner - om du skapar en körning - kan du fixa det (torka det) och fortsätt) - kom ihåg att du fortsätter munstycket rakt - ingen böjning av handleden.

Börja spruta innan du når dörren och avsluta sprutningen när du har passerat dörren.

Fortsätt denna process tills dörren är helt målade.

Låt dörren torka.

Sätt tillbaka dörrhårdvaran och dörren. Det kan hända att du behöver hjälp med att sätta gångjärnsnålarna in igen och att hålla dörren kan vara svårt - att sätta underbenen under dörren för att hålla den upp och på plats när du installerar tapparna - gör det enklare att göra det ensamt.

Den bästa omgivande temperaturen för sprutmålning som denna är ca 70 grader, om den är 90 grader - flytta munstycket lite närmare dörren - 12 tum istället för 18, eftersom färgen tenderar att torka snabbare om det är kallare är problemet med vidhäftning, din färg kanske inte stämmer så bra.

    
svaret ges 17.04.2018 10:05
0

Jag tror att du skulle få tillfredsställande resultat med en billig skumminrulle. Försiktigt sanda kanterna på den befintliga färgen för att minimera utseendet, ladda sedan din rulle och förrulle den på en kartong för att lätta på belastningen. Rulla över det nakna området, blanda lite med omgivningen.

För att minimera stippel, applicera flera ljusa lager, så att det torkar mellan. Med den präglade woodgrain-konsistensen och det här tillvägagångssättet tror jag att du blir glad.

    
svaret ges 17.04.2018 16:26