Skåp / Skåp Drag Installera Splinterad inredning Finér

1

Min entreprenör installerade skåpet / lådan drar och splittrade lönnfaner på insidan av mer än 1/2 av skåpet / lådorna. Finns det en reparation, plugg etc som kan göras för att dölja det dåliga kvalitetsarbetet som har gjorts bortsett från att byta fronter? :(

    
uppsättning Tamara 09.01.2017 06:26

1 svar

1

Jag håller med om att det låter som skitligt utförande som kom från din entreprenör. Den bästa situationen är att prata med entreprenören och berätta för dem hur olycklig du är med skitkvaliteten.

Vad entreprenören borde ha gjort vid borrning av hålen för låddragningen var att klämma ett stycke skrot ved på insidan av lådans framsida för att förhindra splittringen när borren lämnades genom träet. Att inte göra detta är tecknet på en rankad amatörentreprenör.

Om detta just har hänt på lådorna och inte på några dörrar finns det en sak som kan ge dig något sinnesstämning. Sällan kommer folk att se ner inuti fronterna på dina skåplådor så kanske du bara kan släppa det efter att ha fått någon finansiell justering ur entreprenören.

Observera att de flesta skåplådor inte är byggda på ett sätt där det är särskilt lätt att ta bort och byta ut skivfronter. Särskilt i fall där högkvalitetslådanheter kan ha limmade leder. En del billigare skåparbete kan bara ha lådans framsida häftade på plats genom sidopanelerna. Det senare kan vara lättare att ersätta.

Om skadorna finns på skåpdörrarna är det sannolikt att du måste ha hela dörren byt ut om du inte kan acceptera skarpkvalitetsarbetet.

    
svaret ges 09.01.2017 06:39