Can Jag går av ett Eurostar-tåg vid ett tidigare stopp? [duplicera]

4

För en kommande Eurostar-resa tänker jag ta, jag har märkt en mycket ojämn prissituation. Av någon anledning, kostnaden för en biljett på 19:34 Lille & Bryssel service är billigare om jag bokar till Bryssel snarare än Lille, även om Bryssel är längre bort!

I det här fallet vet jag att Eurostar kommer att stanna i Lille (inte alla gör det, så du måste kolla). Men jag är inte säker på om jag skulle få gå av tidigt? (I det här fallet är jag intresserad av att boka en biljett till Bryssel men gå av i Lille, men jag antar att det kan gälla att köpa en biljett i Bryssel eller Paris och få av i Calais, eller boka en London biljett och gå av i Ashford eller Ebbesfleet)

Vilka regler gäller för att få av en Eurostar och sluta din resa vid en station tidigare än den du var bokad för att gå till? (Det här är något invers av denna fråga ombordstigning en Eurostar sent )

    
uppsättning Gagravarr 01.04.2014 14:08

1 svar

6

Såvitt jag kunde se, förra året, när jag väntade på en TGV på Lille Europas station, tog ett Eurostar-tåg till Bryssel på samma plattform som jag skulle gå ombord på mitt tåg senare. Dörrar öppnade, passagerare gick av och tåget avgick. I denna del av stationen som någon annan i Frankrike är åtkomsten öppen; De vanliga Eurostar säkerhetskontrollerna är endast för att komma åt den brittiska plattformen. Jag tycker att det här är specifikt för Lille.

Därför bör du kunna gå av och helt enkelt gå ut. Dubbelkontrollera dina specifika tågsamtal på Lille ändå.

    
svaret ges 01.04.2014 14:20