Charging mobiltelefoner i Mongoliet

0

Jag tycker ofta att mobiltelefoner är användbara när de reser. På den praktiska sidan kan de vara till hjälp när man försöker hitta en plats och också letar upp information om en plats. På en mer icke-nödvändig anteckning använder jag dem ibland för att visa människor bilder på något jag pratar om.

I Mongoliet är det vanligt att boende (särskilt turist) saknar el och / eller bara har ett mycket begränsat antal powerpoints? Om så är fallet, vilka alternativ finns tillgängliga för att ladda mobiltelefoner under dagtid? Är det möjligt att ladda dem med någon typ av handgenerator eller solkraft?

    
uppsättning Andrew Grimm 15.05.2016 07:10

1 svar

4

Ja, Tom har rätt, du får mer ut av Google.

Waka-Waka.com ger ett exempel på en sådan gemensam användning solpanel som du kanske söker.

De flesta gers men jag hittade på vår resa genom centrala Mongoliet, har elektricitet genom solpaneler / bilbatterier, och lokalbefolkningen är verkligen vänlig; Jag kan bara föreställa mig att de är hjälpsamma när de ställs för lite kraft.

Jag rekommenderar att du stänger av telefonen när den inte används och om du planerar att ta bilder med din telefon, ska du ta med en separat kamera och din telefon. En separat kamera ger dig ett annat batteri, och brukar använda den laddningen mer effektivt (eftersom det inte finns några bakgrundsprocesser som t.ex. att ansluta till / söka efter ett mobilnät).

    
svaret ges 15.05.2016 09:58