Tvättmaskin Ej fylld

0

Jag har en Roper (med bubbelbad) tvättmaskin. När det händer rinner vattnet ut ur tuten, men behållaren fyller aldrig. Jag misstänker att den har något att göra med pluggmekanismen. Har någon någon erfarenhet av att fixa ett problem så här?

    
uppsättning Charlie Andrews 05.04.2014 19:28

1 svar

2

En del grundläggande felsökning: vattnet måste gå någonstans. Om vattnet går in men inte vistas, betyder det att det går ut och om det inte spolas ut på golvet betyder det att det går ut genom avloppsslangen. Kan du se att vatten går ut i avloppsslangen?

Om så är fallet är avloppsslangens utlopp lägre än nivån på brickans spolbassäng? Om så är fallet är det där vattnet går. Du har gjort hela tvättmaskinen till en stor vattennivå och ena sidan av nivån (avloppsslangen) gör det möjligt för vatten att fly, så det släpper ut. Lösning: Höj utloppsslangens utlopp på något sätt.

Om avloppsslangens utlopp redan är högre än bassängens nivå och vatten fortfarande kommer ut ur det, låter det som att pumpen för tidigt pumpar ut vattnet utan någon bra anledning. Kan du höra pumpens ljud? Jag ska skjuta upp till någon som vet mer om tvättmaskin reparation om så är fallet?

    
svaret ges 05.04.2014 19:39