Butters cirkel i Dead Beat

5

I Dead Beat berättade Dresden Butters vad som kunde ta ner en nekromansers zombie. Han sa: "Du måste slipa ut dem. Rinnande vatten är det bästa sättet, men det måste vara mycket av det. En liten strömmen, åtminstone. Jag kunde också troligen fälla en i en magisk cirkel och avskurna någon energi från att komma till det. Hur som helst, de skulle bara falla över, plop. "

Senare i historien är Butters nu hjärtslaget för Sue the T-rex. Butters blir attackerad av spöken, så han cirklar sig och slår fortfarande bort på sin trumma. Varför slutade inte cirkeln den magiska Sue från att falla över? Jag trodde att en cirkel skulle skära av all magi som gick ut ur det, så Sue skulle antingen ha befriats eller falla över, plop.

    
uppsättning Lawrence Reed 19.08.2017 19:05

1 svar

9

Den magiska länken går från Dresden till Sue. Dresden matade energin som inte bara styr henne men håller sin massa. Om någon är avskuren från den andra, skulle det inte vara mer dinosaurier - ektoplasma behöver energi, så splat det går, men frågan handlar om trumslaget ...

Den trumma-trumma som behövs för hela den kontrollerande delen av necromancy är en del av stavningen, men inte magisk i sig. Som Dresden förklarar det, kopplar necromancy trumman till hjärtslagets ljud. Beställningar kommer in från nekromancer som är kopplad till drumbeat, så för zombie är det som om deras hjärta talar med dem. Vi ser Dresden flera gånger och ger Sue riktningar med viljan, vanligtvis med en röra för att hjälpa honom, och han gör det inte genom trumman . Det finns ingen magi kopplad till själva trumman eller till Butters; Ghoul skulle göra en hemsk assisterande trummare utan egen magi, och hon verkar helt enkelt använda nekromancersna för att få ett slag att gå - Grevane ses med hjälp av både en trumma av en bok mot hans ben och en bils bas stereo när han jakter Butters och Harry ut ur morgonen, eftersom den nödvändiga kontrollen går från kort till långt intervall i en scen. Nu när jag tänker på det faktiskt låter det att koppla en magisk stavning till en bilstereo som en riktigt bra sätt att steka hela saken och inte ha något slag, så det finns ytterligare bevis att det inte finns någon magi på trumman.

Så det är bara att stavningsarbetet svarar på ljudet av beat, inte att beaten är magiskt infunderad. Så Butters eller något slag skulle göra så länge som Sue var medveten om det.

    
svaret ges 19.08.2017 19:40