När uppträder ett slag av slag när man angriper flera fiender samtidigt?

2

Jag har en fråga om munksklassen i PHB3:

På den här sidan har jag läst följande följande fem stormar: länk

Be aware that when you use this you likely won't get to use your extra rider effect from flurry of blows, the extra damage from Stone Fist or the any direction slide from Centered Breath because you targeted all adjacent targets.

Jag har inte läst någonstans i PHB3 att attackerar flera fiender inte tillåter användningen av flurry-funktionen. Betecknar "sannolikt" en annan bok?

Om jag kan använda flurry, förstår jag det ordentligt så att jag kan använda flurryen direkt efter att en fiende har slagit fast eller behöver jag vänta tills attacken är löst?

Ex. Fem stormar: använder jag flurry power i slutet av attacken eller kan jag lika väl använda den efter att jag rullat och slog den första fienden och t ex skjut en annan fiende i burst 1?

    
uppsättning telandor 25.03.2014 22:29

1 svar

4

Texten du citerar säger aldrig om möjligheten att använda svindel av slag som du verkar tro.

I stället berättar du att du inte kommer att kunna använda ryttaren, det är den extra effekten, eftersom den bara utlöses om du träffar ett annat mål än det du träffade med din huvudattack. Efter att ha riktat alla fiender som du kan nå med en Flurry med din attackkraft, kan du inte välja en annan. Du kommer då att hantera skada på Blås, men ingen ryttare .

    
svaret ges 25.03.2014 23:03