Extending dörrstång

0

Jag har nyligen lagt in en ny dörr i min existerande dörröppning på framsidan, men den använde en standard jambstorlek. Den existerande dörröppningen var mycket bredare, eftersom den ursprungliga ägaren behöll den ursprungliga träskärningen på, plus en extra skumisolering och vinylskyddet på toppen av det. när jag satte in den nya dörren, höll jag baksidan av dörrkammen i spetsen med dörrens insida, så att trimmen på insidan av huset skulle matcha tillbaka (det var ett gammalt gips- och svarvhus och gjorde inte Jag vill inte göra en massa lappar på det).

På den yttre sidan finns det ett mellanrum mellan var dörrjärnet slutar och där vinylsidan börjar. För att täcka den från framsidan placerade jag en 2x4 ansiktsvis i öppningen, vilket ger en mindre lucka mellan baksidan av 2x4 och dörrstången (ca 3/4 "gap).

Eftersom jag inte vill ta bort dörren och riskerar att skada gipset på inredningen, är min plan att sätta förlängningen på utsidan av dörren. Jag vet att detta inte är konventionellt, men eftersom övergången redan sticker ut det nödvändiga utrymmet, tror jag att jag kan sätta jambet på utsidan rensa nog, så att jag kan lägga tegelsten på det och täcka upp några luckor mellan tegelstenen gjutning och den ursprungliga sidospåren. Eftersom jchannel kommer att slå upp bredvid tegelstenen, följt av sidospår tror jag att det kommer att fungera.

Med tanke på situationen är det det bästa alternativet?

Om jag kan inkludera bilder, och några behövs för att förklara bättre, kommer jag gärna att ge några.

Här är bilderna:

Redigerad::Denefter

länk

länk

länk

I de första två hade jag inte förlängt den ursprungliga spåret ännu. Den sista visar hur det ser ut nu (Bortsett från att det andra ljuset nu är monterat)

    
uppsättning Ex0r 10.11.2017 04:34

1 svar

1

Det fanns inget svar på det här inlägget, bara en massa kommentarer, så jag var tvungen att skapa ett nytt svar på det. Jag kunde klara det här genom att ta bort de gamla 2x4s och rippa ner fyllnadsstyckena för att gå in mellan jamb och de yttre ansiktsbrädorna. Det visade sig riktigt trevligt och är alla knackade upp igen.

    
svaret ges 03.01.2018 19:35