lämnar du värmekablarna för taket / rännan 24 timmar om dygnet?

1

Lämna du elektriska värmekabel för taket / rännan 24 timmar om dygnet?

    
uppsättning eileen doino 11.02.2016 20:34

2 svar

2

Förmodligen inte, men ...

Du måste läsa litteraturen som utan tvekan kom med din värmekabel (eller dela med oss åtminstone vilken produkt du använder). I allmänhet borde de inte lämnas kontinuerligt, och de ska inte vara på när utetemperaturen blir över 30 grader F, ge eller ta. Vilken cykel du behöver beror på lokal klimat, nuvarande väder, installationsteknik och andra faktorer.

Mycket mer bra råd här .

    
svaret ges 11.02.2016 20:41
2

Mina värmekablar är temperaturstyrda. De tänds när temperaturer sjunker under 38 ° F och stängs av när de stiger över 50 ° F, så jag slår på dem före första frysningen och kommer att hålla dem kvar tills natten håller temperaturen över 45 ° F ett tag. Det tar tid för dem att värma upp och de enheter jag har var fasta temperaturer, utan justering.

Det sparar en bunt med PVC-takrännor eftersom de inte drar mycket och jag har inte förlorat en annan rännan sedan installerat värmebandet. För att klargöra, vänder jag mina kablar på 7/24 i november, de är fortfarande på nästan mars. Vi hade en annan ljusfrysning i helgen. Min enhet har en temperaturgivare och värmer bara vid behov. Jag inspekterar dem när jag rengör rännorna.

    
svaret ges 11.02.2016 21:01