Var är Palos Hills och San Pedro?

1

I Awkward är huvudplatsen Palos Hills High School. Är detta Palos Hills, Illinois , nära Chicaco?

I den dubbla episoden Snöjobb (säsong 4) nämns stadens namn San Pedro (eller Saint Pedro?). Det är den plats där Eva växte upp, faktiskt hennes farmors plats. Är det i Kalifornien , söder om Los Angeles? Eller är det en stad eller kanske bara ett distrikt som heter det närliggande huvudorten Palos Hills?

    
uppsättning CoDEmanX 26.09.2016 18:18

1 svar

1

Jag kan svara på den första eftersom jag bodde väldigt nära den. Ja, det finns en Palos Hills nära Chicago, det är en förort på sydvästra sidan. Det finns ingen "Palos Hills High School" så vitt jag vet men den enda gymnasieskolan i Palos Hills är Stagg. Det är meningsfullt eftersom jag tvivlar på showen kan använda en riktig gymnasiums namn.

Palos Hills Karta

Jag kan också svara på den andra, eftersom Google finns. Det finns en San Pedro i Los Angeles-området i Kalifornien. Faktum är att det ser ut att vara inom Los Angeles själva. Jag vet verkligen ingen San Pedro runt Palos Hills / Chicago, och jag känner till de flesta städerna här. Faktum är att "San" som en del av ett stadsnamn inte är en Chicago sak alls, det är en Kalifornien sak baserad på spanska ministerier, så det är säkert att säga att de inte hänvisar till någonting i Chicago-området med den här.

San Pedro Karta

    
svaret ges 30.09.2016 00:49