Finnande en vanlig utseende kökskran med sidospray och filter [stängd]

0

Min nuvarande köksblandare är tydligen billig skräp, installerad av en tidigare ägare av entreprenör som inte gav en jävla. Det behöver nu bytas eftersom det läcker ut. Tydligen är orsaken till att det läcker ut att Brita-kranfiltret jag har haft på det har lagt till tillräckligt med baktryck för att försvåra det är billig skräp.

När jag gick på shopping var jag mycket besviken över det tillgängliga urvalet. Alla tillgängliga kranar ser ut som goofiga, dumma, designartiklar. Jag vill att den ska se ut som en freaking kran . Jag vill också ha en sidospray, eller åtminstone vara kompatibel med tillsatta sidosprayer.

Jag skulle vilja ha filtret inbyggt, så jag vet att det inte kommer att försvaga den nya kranen, men jag kommer att bosätta sig för att ha en normal skruvluftare så jag kan använda min befintliga.

Åh, det måste inte vara billigt skräp.

Var kan jag hitta en sådan sak?

EDIT: Det här är vad jag menar med normalt utseende. Enkelspak, rak diagonalutlopp.

    
uppsättning Matthew Scouten 26.10.2014 19:52

1 svar

1

Du kanske vill prova på en lokal maskinvaruhandel i stället för att gå ut till stora kedjebutikaffärer. Min lokala hårdvaruaffär har några kataloger som visar många stilar av kranar för diskbänkar - inklusive många "vanliga" utseende.

Det finns också ett antal webbplatser på internet, inklusive www.faucet.com, men jag har inte alltid varit övertygad om att deras priser är så stora.

    
svaret ges 26.10.2014 23:45