Hur kan jag bygga en mantel runt min eldstad?

2

Jag är ny för att publicera på denna sida men har läst det ett tag! Min fru bad mig att göra om igen vår kamin mantel. När jag fick gipsväggen såg jag att knopparna inte är exakt enhetliga. Jag vill installera en MYCKET grundläggande träkants mantel. Har någon förslag på det bästa sättet att

 • bygga manteln?
 • Anslut den säkert till väggen med hjälp av studslayouten?
 • Pinnarna:

  Denmanteljagvillbygga:

      
  uppsättning Michael 01.10.2014 17:51

  1 svar

  3

  Studsarna följer troligen en standardlayout som 16 inches på center (16 oc), så att plywood / sheetrock normalt faller på en stift utan att behöva klippa 8 eller 12 fotstycket. För din ansökan rekommenderar jag (baserat på liknande jobb tidigare):

 • Infoga 2 x 4 block horisontellt mellan de vertikala knuffarna vid kanten av arkrocken och skärets kant. Det ser ut som om tre skulle vara mer än tillräckligt. Säkra med inramning av naglar eller skruvar (skruvar skulle vara praktiska i denna applikation). Detta kommer att ge vertikala ankarpunkter för den vertikala delen av din träomgivning.

 • Markera på plåten klämmans placering för framtida platsändamål

 • Vid denna tidpunkt kan du säkra surrounden till ramverket, eller du kan fästa backerboardet mot plattan i ramverket och sedan montera surrounden på bakplattan. I detta fall kan montering av surround direkt på ramverket ge en renare slutlig utseende. Typiskt görs omslag för att fästas på en storleksbräda (i princip ett trästycke fäst vid ramverket), och omgivningen vilar sedan på storleken och är fastsatt med trimspikar, etc.

 • Fäst din bakplatta för plattan. (dura rock etc.). Var noga med att använda skruvar kring var 6: e ögon i nacken. Du vill att bäraren ska vara så säker som möjligt för att förhindra framtida sprickbildning.

 • Här är en länk som visar ett liknande projekt , ta en titt på storleken. i de flesta fall kommer killar att använda en enkel 2 x 4 för storleken (Obs, jag har ingen anknytning till länken).

  Jag rekommenderar att du sätter fast bandets sömmar med fiberband, och fyller tejpen med tinset vid montering av kakel.

  Jag hoppas det hjälper!

      
  svaret ges 01.10.2014 18:29