How gör bronzed skurkar i lager 13 undviker att bli helt galen? [stängd]

2

Det är uppenbart att bronsade skurkar fortfarande är medvetna och upplever tiden de är bronserade. De flesta bronzed skurkar vi ser på skärmen är i detta tillstånd 100 år eller mer.

Medan man kan argumentera för att dessa skurkar redan är galna och vansinniga redan innan de bronsar, tycker jag att det är förvånande att de inte är helt vansinniga babblande idioter när de blir avbrända i slutet. Att vara en ond geni som vill kontrollera eller förstöra världen skyddar inte automatiskt från att gå galen efter 100 år av låst i live tror jag.

Exempel:

H.G. verkar vara mer eller mindre sane efter debronzing.

Alkemisten beter sig som om han vaknar efter en bra lång sömn.

EDIT:

Det verkar att det inte finns något svar och mina antaganden är inte så breda accepterade som jag trodde, så jag kommer att stänga detta. Ok, det är inte bra att ta bort en svarad fråga här. Jag tror att svaret är fel, så vad ska jag göra med den här frågan? Ta bort det ändå?

    
uppsättning Hothie 05.08.2016 14:01

2 svar

0

Jag tror att det enda svaret som ges (med Escher valvet) är fel. Att "avsluta" frågan jag svarar på det själv.

Det verkar som om det finns verkliga världsexemplar på människor som var låsta i fullt medvetna om över 20 år utan att gå galen. Så antagandena till min fråga är felaktiga.

    
svaret ges 01.09.2016 11:10
1

I universum

IIRC bronzed individer hölls i Escher valvet och tid och utrymme uppför sig inte i Escher valvet så 100 år kan verka som 1 dag eller kanske 1 månad (om debrända karaktärerna pratar om åren isolerat etc det kan vara hyperbole)

ur universum

Vissa människor kan gå in i en form av viloläge där hjärnaktiviteten minskas kraftigt och en timmes vakande tankar kan konsumera en vecka eller mer verklig tid

    
svaret ges 05.08.2016 19:57