How to bacon infuse solid ost block för att röka?

0

Jag är redan kall rök ost. Jag vill lägga till bacon smak på den osten. Skulle det blötläggas i kokt baconfett och klippa av det mättat yttre arbetet?

    
uppsättning Patrick J Abare II 15.09.2017 01:48

2 svar

1

En del av det beror på hur du använder osten.

För att få ett bacon-infunderat ostblock, skulle det bästa och enklaste sättet vara att köpa lite cheddarkultur och göra din egen - baconfettet, eller till och med smuler, vältorkat, kan tillsättas under processen, skiktat mellan ostmassa , etc. Blocket kan åldras och / eller röka efter att ha tryckt.

Det kan kanske vara möjligt att ta ett block av cheddar, strimla eller klumpa det, kasta i lite fett och / eller smulor och tryck det in i ett annat block. Du skulle behöva börja med en ung cheddar och ge mycket tid och / eller tryck för att kombinera osten - verkar som mycket arbete för liten retur och det sparar mycket lite arbete över att göra från början.

Att suga ostblocket i fettet, eller lägga på ett lager av sådant på det efter rökning och före förvaring, skulle få smak i de yttersta kanterna (det skulle inte troligen införa långt utan lång tid). Skärning av dessa kanter skulle emellertid lätt ångra större delen av smaktillägget. Den mättade sektionen du är orolig för, skulle dock inte nödvändigtvis vara en stor del av någon del - det skulle huvudsakligen vara runt skuren av en skiva (liten yta) eller blandas i en strimlad stapel ... även om ytterligare cheddar kan tillsättas om rökning på fett är fortfarande för mycket smak.

Det enda andra alternativet jag kan tänka på skulle vara att hålla baconsmaken till hands (som fett eller som kommersiella kryddor eller smakämnen) för att lägga till osten vid användningstillfället.

    
svaret ges 27.09.2017 05:16
0

Jag skulle försöka belägga osten (jag antar också att du arbetar med halvhård ost) med baconfett, se till att skära osten i mindre (2-3 lb) och låt den "marinade" för 12 till tjugo fyra timmar. Jag skulle sedan pakka osten med bacon innan du röker, om du ska använda osten i den strimlade formen, kan du försöka strimla den först, blanda i lite baconfett och bacon bitar, då kallt röka det. Hoppas det här hjälper.

    
svaret ges 26.09.2017 15:12