Hur många dagar skulle det ta att åka från Hogwarts till London med vagn?

4

Jag gör en fanfiction berättelse om Harry Potter satt i 1800-talet. Huvudpersonen bor i London, deltar i Hogwarts och återvänder hem under julen och när de låter dem gå hem.

Hur långt är Hogwarts från London, och hur många dagar skulle det ta för att komma hem?

    
uppsättning mark bishop 30.11.2018 21:59

1 svar

11

Exakt -platsen för Hogwarts är inte särskilt känd, men vi vet att det är i Skottland . Om vi tar den mest troliga platsen, (nära Argyll och Bute) som placerar det cirka 500 kilometer från ditt resmål i London.

Omduantarattdinvagnärritadavvardagligahästar,fyllspåpåvägochduharingetemotattståupptidigt, du kommer att göra ca 30ish miles på en dag eller en total restid på cirka 15 (ish) dagar.

Eftersom det betyder en effektiv omgång på en månad ( exklusive som helst som spenderas hemma), har jag en förlust varför du inte skulle använda ett av de många snabbare alternativen som är tillgängliga för guider.

Wizards who cannot Apparate (dematerialise and reappear at will), who wish to travel by daylight (meaning that broomsticks, Thestrals, flying cars and dragons are inappropriate), or whose destination has no fireplace (rendering Floo powder useless) will have to resort to the use of a Portkey.

Portkeys By J.K. Rowling

Om du är desperat att ha din karaktär i en vagn av någon anledning, finns det också bättre alternativ än hästar .

OchettmuggtågpådennyöppnadeCaledonian-linjen(tillgängligefter1850)skulletadig bara 13 timmar att komma från Skottland till London till ett mycket billigare biljettpris än en vagn.

    
svaret ges 30.11.2018 22:57