Film med en överraskning Alien / Monster i ett berg i slutet [stängd]

Det var en skräck- / monsterfilm (eller, med smal möjlighet, en TV-show, men jag är ganska säker på att det var en film). Det handlade om små monster eller utomjordingar (osäkra) som attackerade människor och åt dem. Jag tror att de var väsentligen långsträckta huvuden med massor av tänder, om storleken och formen på en fotboll. Jag kommer inte ihåg hur eller varför de visade sig, eller till och med hur de slutligen besegrades. Jag är ganska säker på att det var live-action.

Den enda sak jag minns tydligt är att i slutet av filmen, när kameran pannar upp efter prövningen har avgjort och alla tycker att det är över, står ett berg i avstånd upp och öppnar munnen, avslöjar sig för att vara en massiv version av de mindre varelserna. Det är den enda distinkta delen jag måste fortsätta.

Exakta detaljer från mitten, jag är inte säker. Men "berget är egentligen en monster / alien" slutar är den detaljerade detaljer i mitt sinne. Jag var väldigt ung, så det är allt jag minns tydligt.

Jag såg den hemma i sena 80-talet eller början av 90-talet i USA, men jag vet inte hur nytt det var vid den tiden. Det var färg , och jag vet inte om det var en hyrd film på VHS eller visad på TV, men jag skulle gissa att det var på TV.

Jag är ganska säker på att det är inte filmen "Critters" om de små hårbollsmonsterna, men om jag har fel (och det slutar dyker upp i en av dessa filmer) , det är okej.

    
uppsättning Mister B 18.10.2017 18:52

1 svar

The Deadly Spawn , (1983), aka Return of the Alien's Deadly Spawn .

That night, a lone patrolman stands guard outside the house. His contact on the CB radio is confident that the spawn has been wiped out, but then the patrolman hears a low rumbling, and sees the hill by the house lift up, revealing that it sits atop the mouth of a colossal spawn.

    
svaret ges 20.10.2017 01:57