Breaker Boxproblem [stängd]

0

Min familj och jag flyttade bara in i ett husbil. Bara ett problem, brytaren till våra pluggar är en 15, jag fick höra det betyder 110, vi kan inte använda alla pluggar i vårt hus samtidigt eller det gör att brytaren ska vända. Vad kan vi göra för att åtgärda denna situation till var vi kan använda alla pluggar i vårt hus?

    
uppsättning NICOLE GOODWIN 14.01.2018 02:39

2 svar

2

Om du bara har en brytare som matar alla uttag (pluggar är andra änden), så är det inget enkelt att du kan göra, någon fattade beslutet när ditt mobilhus byggdes. För att ändra det, skulle en elektriker behöva öppna väggarna och byta ledningarna, samt lägga till en annan brytare i panelen, vilket kanske inte är möjligt.

Är du helt säker på att alla dina försäljningsställen är på samma brytare men? Ett enkelt sätt att kontrollera är att ansluta en radio, skruva upp volymen och stäng av avbrytaren. Om det går tyst, är det uttaget kopplat till den brytaren. Om inte, stäng av en annan brytare för att se vilken som styr den. Gör det för varje utlopp och skapa en karta / lista över vilka rum som är på vilka brytare. Men det kan vara vad du fruktar. I små husbilar kan de ha en mycket liten brytare, så de har en 2 polig / 240V brytare för ugn / ugn, en 2 polig 240V för en luftkonditionering, en enda pol 15 eller 20A brytare för köksuttag, och en 15A för resten av huset.

    
svaret ges 16.01.2018 23:54
1

Du måste ta dig tid och göra en noggrann karta över alla brytare och vilka uttag (behållare eller fasta laster) de driver. Jag gillar att märka varje brytare och alla kontrollerade uttag med namn : Liza, Jane, Lydia, Kirk, Spock, Thor, Loki, Odin, Sif, etc.

Notera också numret på brytaren, 15 eller 20. Det är den tillåtna amp raden av kretsen.

  • En 15A krets kan stödja 1800 watt (1440 kontinuerlig).
  • En 20A krets kan stödja 2400 watt (1920 kontinuerlig).

Nu kan du antingen läsa etiketterna på din utrustning, eller få en $ 20 "Kill-a-Watt" -mätare och avläsa watten på varje utrustning. Ordna dina apparater så att alla apparater som läggs till i samma krets ligger inom gränserna. Om du befinner dig inom gränser och fortfarande får resor, har du antingen felkartade kretsarna eller överskridit gränserna för kontinuerlig belastningar. I.E. köra 1750 watt i flera timmar på en 15A krets kan resa den.

Om allt annat misslyckas, lägg till fler kretsar - trevligt om att vara i en släpvagn kan du få det lätt under det.

    
svaret ges 21.01.2018 08:26