How att fixa squeaking i mattade trappsteg

1

Jag har 3 eller 4 mattor som gör ett dämpat knäckt ljud när du trängs på. Det finns ingen åtkomst nedanifrån.

Hur bestämmer jag platsen där problemet är och hur fixar jag de drabbade slitarna. Jag är medveten om kit som arbetar genom mattan med avbrottskruvar, men hur bestämmer jag platsen där skruven måste borras i slitbanan för att eliminera bullret.

    
uppsättning provlima 26.08.2017 20:34

3 svar

0

Hitta de bärande bjälkarna som de kan vara 16 ", 24" eller 12 "på mitten. Använd träskruvar och skruva de snurra stegen neråt. Lima dem om möjligt och fäst dem med skruvarna. Skruva på varje ände och mäta för att centrera.

    
svaret ges 26.08.2017 21:33
0

Om du har vanliga bostadssteg i närheten av 36-42 "bred, finns det förmodligen en strängare i mitten och en på varje sida, precis inuti gipsväggen. Om de är väsentligt bredare kan du ha fyra eller fler stringers. De kommer i allmänhet att vara jämnt fördelade.

Det kommer inte att skada någonting om du använder extra skruvar och någon miss, men du borde kunna känna om du träffar timmer under trapporna. Var försiktig med att inte låta skruvarna ta tag i mattan och dra ut en rad. Det finns ingen enkel lösning för det.

Det kan också vara att ljudet är resultatet av skräp kvar mellan trappsteg och vägg. Du kan inte fixa det utan att öppna sakerna.

    
svaret ges 27.08.2017 00:31
0

Reparationssatserna har en speciell stång som du "borrar" i golvet. Om det glider upp och ner lätt missade du .... gå över och försök igen. När du har hittat strängaren, använd specialskruven, förarbiten, slå av / stå av och kör in skruven. Bryt huvudet och gå vidare, steget för att se om det är fixerat. Efter att du har fastställt det första steget kommer det nästa steget att vara enkelt att fixa.

    
svaret ges 24.09.2017 07:07