Vem attackerade Dazzler under helt nya X-Men # 17?

3

Jag misstänker att detta är långt efter det att spoilers är i kraft, men i All-New X-Men # 17,

Alison Blaire, aka Dazzler, gets elected as the first mutant president and is apparently assassinated via some sort of orbital laser before demons invade.

Referens

Min fråga är, var det någonsin etablerat vem som just angrep henne? De som stod för henne innebar att det här var ett exempel på hur mänskligheten aldrig skulle tillåta mutanter att leva i fred och lansera nästa brödraskap, men att kalla demoner verkar utanför den vanliga regeringens slårgruppstaktik. Självklart innebär tidsresor att det är helt möjligt att framtiden aldrig kommer att bli, men var det någonsin någon förklaring, inklusive kommentarer från författarna, om vem skulle bli attackerande?

    
uppsättning FuzzyBoots 15.04.2015 16:35

1 svar

2

Canon

Det har inte blivit avslöjat. Med tanke på att händelsen är avslutad kan vi aldrig veta säkert.

Spekulation

För rekordet, som dödar president-Elect Dazzler, verkar det vara en spräng av eld från en stor drakeliknande varelse, väsentligen identisk med de som ses i den första komiken i serien; Slaget vid Atom # 1 . Dessa demoner uppkallades av en mutant som heter Animax som bär ett väldigt motstånd mot X-Men (och myndighet siffror i allmänhet) efter att ha nyligen släppts från fängelse.

Även om det inte är säkert att hon är den som dödade Dazzler, skulle de här demonernas närvaro (och beskrivningen av hennes krafter vara något unika) starkt föreslå hennes engagemang.

    
svaret ges 15.04.2015 21:58