Installing amerikansk bänkskiva i Europa - Omvandlare problem

0

Jag har svårt med en mot-toppugn som jag köpte i USA och skickades till Nederländerna. Ugnen själv är 120 ~ V 60Hz och 1500W. Jag gjorde lite forskning och upptäckte att här är spänningsnivån 220V ...

När jag försökte bestämma om vi behövde en omvandlare, ledde jag till att jag trodde att jag inte bara kunde få en vanlig omvandlare, eftersom den nödvändiga wattnivån för ugnen bara är för hög. Jag undrade om någon visste ett sätt att MacGyver det att fungera innan jag måste skicka tillbaka det?

Jag antar att jag bara behöver få en europeisk basplatta i stället för att gå igenom hela konverteringsprocessen, men om det finns ett sätt att räkna ut det utan att skicka en hel stor apparat tillbaka, skulle det vara great!

    
uppsättning Gabriella G 16.08.2018 18:56

1 svar

1

Ja. För det första var det en väldigt tålig sak att göra ... även om jag skulle göra ett undantag för vissa inbyggda ugnar vars ingrepp är främst 240V men har en liten mängd 120V-konnektorer.

Det enkla faktumet är: Maskinen som förvandlar el till värme är mycket enkel, vilket betyder att värmare är billigt .

Och en sak: Amerikanska värmare är förknippade . Du kanske märker att det är 1500 watt, inte en överraskning . Varje amerikansk värmeapparat är 1500W - brödrostugnar, hårtorkar, curlers, värmarefläktar, vattenkokare, mikrovågor, plug-in väggvärmare, du heter det . Om den har en NEMA 5-15-kontakt är den 1500W eftersom det är den praktiska kapaciteten hos en 15A 120V krets .

I Europa har de inte det problemet. Deras socklar stödjer upp till 2x vad våra gör, och så är deras värmebaserade apparater större när det skulle göra en bättre apparat. Om du verkligen ville skicka apparater över havet, skulle du passa Europlugs eller BS 1363 i ditt amerikanska kök. (vilket är möjligt, förresten).

Så. Köp en europeisk version av vad du vill ha. Klar. När det gäller 120V-enheten, håll den på Euro Craigslist. Vissa utställare kan återvända permanent till USA och vara villiga att kasta den i sin behållare. Med tanke på hur iboende billiga värmeapparater är, skulle jag inte skicka den i en låda.

OK, så du verkligen vill ha den 120V apparaten

På brittiska byggarbetsplatser använder de 110V för stora elverktyg av entreprenörsklass. De använder en speciell transformator som ger dem 110v "center grounded" så att varje het är bara 55 volt från jorden. Det gör verktygen mycket säkrare än 240V-verktyg. US värmebaserade -apparater kommer glatt att springa på det, eftersom transformatorerna är mycket stora. Så få en av dessa transformatorer och du är helt upptagen. Och det har återförsäljningsvärde.

En sista sak att försöka

Om värmaren är mycket specialiserad specialitet , dvs faktiskt byggd för hand i ett västligt land, kan tillverkaren ha ett telefonnummer som de svarar på. Fråga dem om de marknadsför denna enhet internationellt. Fråga dem om det finns ett förfarande för att konvertera det från 120V till 240V. Det värsta som de säger är nej, det bästa de kan säga är "omarrangera några hoppare".

    
svaret ges 16.08.2018 20:23