Förvara / transportera mutter skörda i burkar

2

Jag gjorde olika slags melassnöt skörda för första gången ikväll för att ge som semestergåvor. Jag ska lägga lite av varje typ i små runda helgdagar som jag hittade på en hantverksbutik. Jag planerar att sätta på burkarna i min incheckningspåse när jag fångar mitt flyg. Jag är dock inte säker på hur jag ska paketera dem för detta! Ska jag lägga in innehållet (om så, med vad?), Och hur kan jag se till att burkarna stannar stängda under flygningen? Jag har inte förpackat med burkar innan så jag ville höra dina tankar.

    
uppsättning mdegges 04.12.2013 09:59

2 svar

2

Baserat på ditt svar, här är vad jag skulle göra:

  • Linjera burken med lite tissuepapper, för att dämpa den sköra
  • Använd gummiband för att hålla burkarna stängda i transporten
  • Vikta tennarna i mer vävnad, igen, för att ge dämpning
svaret ges 04.12.2013 19:40
2

(anmärkning: Vid omläsning av din fråga märkte jag att du sa "check-in", som jag läste som "carry-on". Jag har gjort anteckningar för både kontrollerat och bagage)

Det här kan vara lite sent, men om någon i framtiden har problemet:

  • Att transportera massor av små metallbehållare på ett plan kan sakta ner dig genom flygsäkerhet. (även om det är lite hit och missar - jag har blivit stoppad förut för många saker ... ojämnt formade bildramar, ostblock, en äpplen till äppeldäck, ficknyckel, laddningsbara batterier i laddaren etc. ). Jag skulle troligen luta mot lådor över burkar om du har dem tillgängliga och du fortsätter. Om du kontrollerar dem är det inte så mycket av ett problem, men jag har haft mina anteckningar från TSA ett par gånger att mina väskor blivit sökta på grund av saker jag transporterade (de var mestadels elektronik och massor av kablar)

  • Förpackning inuti behållaren beror på hur tunn du har gjort den sköra - ju mer smal det är desto större är risken för brott. Jag skulle antagligen lägga på något för att ta upp något extra utrymme för att hålla den spröda från att glida runt inuti väskan; krossat vaxat papper osv. Om det finns mycket extra utrymme, kan jag ställa in rutorna med bubbla slinga och sedan skulle det vara bra att komma i kontakt med maten (om den återanvänds från min matning sparad för bubbla wrap appreciation day ).

  • Du behöver då skydda behållarna från att bli för krossad och dödad ... Jag skulle troligen stapla dem upp och knyta dem ihop med en del sträng, så att de flesta topparna & bottnar är skyddade, rulla hela grejen i en skjorta eller andra kläder (jag bär alltid en byte av kläder, bara om mitt checkade bagage försenas). Om det befinner sig i en större väska, försök ta den mot mitten av påsen, speciellt om det är en mjuktsidig väska.

  • svaret ges 03.01.2014 20:16