Trying att rehab trött gips tak behöver hjälp tack

0

Jag försöker rehab och gammalt gipsloft från en 1940-tals lägenhet på Manhattan. Jag har skrapat bort det mesta av gipset och mycket av det gamla plåsterbetet, men mycket av fläckarna och det senaste arbetet är omöjligt att gå ut ur taket. Det finns inga fler flakande delar av taket så jag är redo att gå vidare till nästa steg.

Jag behöver inte ta om taket på ett perfekt sätt, eftersom väggarna inte heller är i bra form. Jag letar efter att göra ett anständigt jobb och en som täcker de flesta problemen och taket. Jag hoppades att någon kunde börja beskriva olika produkter och hur man skulle gå om att börja. Jag förstår att jag måste fylla luckorna och krossarna, kanske en mellanliggande kappa, eventuellt några riktiga gips för att avsluta det, men jag vet inte själva produktnamnen eller ordern där jag ska starta dessa reparationer på grund av motstridiga åsikter.

    
uppsättning Garynyc 30.03.2018 01:05

2 svar

0

Ser ut som ett bra skrapa jobb. Nästa steg är att få en låda / väska / hink med topping compound. Jag tror att en 5 gallon låda, förblandad, är ungefär $ 15-20. Ta sedan en 10-tappig kniv och starta "flytande" den. Om du inte har det tidigare kommer du snabbt hänga på det. Släpp på lite lera och dra det i långa släta slag och försök att bibehålla djupet. kommer att plocka på golvet, det är okej, du kan tvätta det eller täcka golvet. Det är också förväntat att vissa linjer (åsar) mellan dina strokar. tjockleken som den ursprungliga gipsen är uppbyggd till ... kanske en 1/8 "eller så.

Låt det sedan torka lite till där det bildas en hud och den är inte sladdig längre, men fortfarande mjuk nog kan du lägga in en nagel i den. Vid den tiden kan du "sanda" av åsarna med en fuktig svamp. Du kan få det att se riktigt snyggt en slät (åtminstone i jämförelse med vad det var!). Låt det sedan torka, prime och måla det.

Om du vill få en texturerad utseende, kan du göra ett annat steg. Tillsätt vatten till din lera för att göra det tunnare än vanligt och använd en färgrulle för att rulla på den. Det kommer att lämna några slumpmässiga mönster som ser ut som en medium struktur.

    
svaret ges 30.03.2018 22:17
0

Du vill använda en blandning av inställningstyp, som Durabond, för de initiala "fill-in" -rockarna. Då är vanlig gemensam förening OK efter det, i flera tunna lager.

Våt den gamla gipsen före och under den första pälsen, med en välvrängd svamp, eller torka den med en sprayflaska. Torka inte det, bara få det fuktigt.

På ytbehandlingskläderna behöver du inte få det att blötas, men tillåta gott om torkningstid, mellan lackar och torka av slipmedel, mellan lager med en välvrängd svamp.

Placera inte vanlig gemensam förening direkt på den gamla gipsen - det torkar ut för fort, krymps och faller av. Gränssnittskiktet "Inställningstyp" (jag använder Durabond 90 i påsarna) krävs om du planerar att slutföra med "All-Purpose" förblandad sammansatt förening.

Obs! Det är helt OK och rekommenderas att arbeta i små sektioner åt gången. Försök inte att göra allt på en gång eller till och med på en dag.

    
svaret ges 31.03.2018 00:46