How fick Crowley sprutan?

1

I det övernaturliga avsnittet " Heaven Can not Wait " (S09E06) Crowley verkar ha nicked en av Sam sprutor och ses som att injicera sig själv. Eftersom han verkar väl begränsad till Demon Trap, hur fick han det?

Även om han bara hämtade det från bordet medan Sam och Kevin fick översättningen (@ ca 36:30-märket) verkar det inte finnas mycket tid (ca 3 sekunder) för att ta tag i det, dra hypo värt Kevins blod från skålen och göm det. Särskilt eftersom skålen var bara en hypo-värd till att börja med, och Sam ses att dumpa en stor mängd blod ur skålen (@ ca 39:20) och tvätta det innan han märker (kommer ihåg?) Påsprutan. Det såg verkligen ut som en bra mängd blod i sprutan (@ ca 39:43). Det är också en annan spruta. Vid bordet griper Sam den första sprutan till vänster (@ ca 25:59) men den saknade sprutan är senare den andra från höger. Beviljas, detta kan vara ett kontinuitetsfel, men kanske inte .

Jag antar att han nickade den från bordet och på något sätt fyllde den med Kevins blod, men det verkar inte passa fakta ovan. Kanske någon annan såg eller räknade ut något jag saknade.

"Verkar som om du svarade på din egen fråga" kommentarer är inte så hjälpsamma i det här fallet eftersom blodet själv inte tycktes gå saknas. Och vad skulle han annars injicera? Jag hoppas att detta inte är för mycket info (inklusive tider även) för frågan, jag ville bara visa att jag gjorde min due diligence innan du frågade.

    
uppsättning Meat Trademark 25.01.2014 02:59

1 svar

3
Sam tar en spruta, men lägger den tillbaka när Crowley säger att han vill ha Kevins blod. Sam håller på med att sätta dem ifrån när Kevin griper en - den andra från höger.

Sam tar sprutan från Kevin, häller mest av blodet i skålen och sätter både skålen och sprutan (som ser ut som den fortfarande innehåller minst en liten mängd blod) på bordet framför Crowley. Det är synligt i hela den första scenen men jag kommer inte ihåg att se ett tydligt skott av det på bordet i det följande som är inkopplat med Cass konfrontation med ängelmedicinen.

När han är klar med samtalet når Crowley ut och suger långsamt skålen från sig själv mot Sam med det "Jag är snällt skruvad" tittar och drar handen tillbaka över bordet till knäet, handflatan ner. Det ser ut som när han tar sprutan och använder sin reaktion på samtalet med Abaddon för att täcka den. Sneaky!

Mängden blod i sprutan är trovärdigt en bit och det är möjligt att han sedan tar mer blod från skålen med det när ryggen är vänd men jag vet inte att det är helt nödvändigt för historien att fungera , och hur som helst, hur "rent" kan det vara blod som har använts för ett demoniskt telefonsamtal?

    
svaret ges 02.02.2014 20:01