Is Walt verkligen ledsen för förgiftning Brock?

12

Vid bryta dåligt kanske en av de mest fruktansvärda saker som Walt har gjort är att förgifta det lilla barnet. Ända sedan händelsen hände har det uppstått många gånger, men det är fortfarande inte klart hur Walt känner sig om hela sakerna. Är han verkligen ledsen för vad han gjorde?

    
uppsättning Ankit 29.09.2013 13:02

1 svar

11

Som en kärleksfull far till en son, hatar Walt utan tvekan sig själv för att involvera / använda barn i sitt "krig".

Men det är bara han, känner sig inte ledsen för att göra det alls, för det mesta eftersom hans självförtroende / ego (om giftdosering) är så högt att han inte känner som han lade barnen livet i fara alls.

Det är som pessimistisk / optimistisk synvinkel, till Jesse det ser ut som att han nästan dödade Brock, men Walt tror emellertid att han bara gav detta barn en enkel förkylning.

Om Walt kunde se det från Jeses perspektiv, skulle han känna sig ledsen och skulle hata sig ännu mer ... men eftersom han inte gjorde det skulle han göra det hela igen. Till Walt Brock var motiverat medelvärde för ett mål (Walt's power).

Också i säsong 5 avsnitt 13 när Walt rusar till öknen i sin bil försöker han förklara för Jesse på telefonen varför han förgiftade honom. Han säger att han visste exakt hur mycket "gift" skulle sätta ... men du kunde höra tvivel i hans röst, som att han bara gissade att ledas av hans ego.     
svaret ges 29.09.2013 15:28