Flöden i huset varje vår

1

Är det möjligt att flugorna kommer in i huset genom att den kalla luften återvänder och / eller värmen / luftkonditioneringsluckorna ?? Vi har en krypplats för källaren och har bestämt det är där Chipmunks bor. Om flugorna kan komma in genom våra öppningar, planerar jag att skärma baksidorna av dessa ventiler. Jag har inte hittat någon annan källa till möjlig inresa i vårt hus.

    
uppsättning Pamela Defrain 07.04.2015 18:30

2 svar

1

Vi köpte ett hus på en golfbana i Colorado. När vi flyttade in fick vi veta att vi hade gott om flugor, varje enskild dag. Huset är stort men nytt (2003). Vi frågade skadedjursbekämpning, de kunde inte räkna ut det. Alla här runt sa att det är ett problem med stora hem !! Under tiden ville min man ordna garaget så han hyrde en hantverkare för att hänga stegar och grejer på garagets vägg. Handyman började borra hål i väggen under ett fönster men han kunde inte hitta knopparna. Han drog väggen och fann det under det fönstret (det finns en veranda över det fönstret) allt träet var rått men inte vått. Det visade sig att det hade varit en läcka på den veranda och tidigare ägare hade ersatt verandaen, men det fanns inga tecken på att vattnet skulle komma in i väggarna, det rotta träet! Så vi hade entreprenörer ersätta hela väggen. Sedan dess har vi inte haft några flugor.  Flugor kom in genom den ruttna väggen. Om min man inte hade bestämt sig för att omorganisera garaget skulle vi aldrig ha blivit av med dessa flugor. Jag är inte säker på om det här kommer att hjälpa någon men det är säkert ett konstigt sätt att ta reda på hur flugor kommer in i ett hus.

    
svaret ges 20.04.2015 16:58
0

Jag skulle vara intresserad av ditt svar på Dano0430s kommentar.

Du kan se "Drain" eller "Sewer" flugor, särskilt om du hittar dessa i eller nära ditt badrum eller dusch. De är små svarta flugor, som är svaga flugor och ofarliga, inget som den typiska husflygen. De kommer upp på våren med temperaturförändringen. Du kan sätta ett stycke tejp över ett halvt avlopp och se att någon fångas i limet.

Jag brukar använda två behandlingar; "Skummande rörslang" dränerar rengöringsmedel för att belägga fällningsrören och följa upp med en uppbyggnadsavskiljare i varje avlopp i huset. Tanken är att avlägsna / minska eventuell organisk slamuppbyggnad i dina avloppsrör.

länk länk

    
svaret ges 20.04.2015 20:20