How att få utlopp raka insidan lådor?

5

Jag byter ut mina uttag med sabotageuttag. Efter ersättning är några av dem krokiga i sina lådor.

De gamla uttagen var raka nog, så jag vet att lådorna är ordentligt anpassade. Jag har försökt att ta bort dem och få dem mer raka, men jag har inte haft mycket framgång.

Några tips om hur man bäst ska se till att utloppen är flush med lådan / plattan / väggen?

    
uppsättning John 08.07.2016 06:39

2 svar

5

Jag skulle riskera att gissningarna är inte justerade perfekt. Detta är inte ovanligt, och ofta måste metallflänsarna i utloppet vara något, medvetet vridas för att få utloppets yta att passa plattans plan (vilket nästan alltid överensstämmer med väggen). En annan faktor, som nämndes av @ Tyson, är kraften hos ledningarna bakom utloppet och dämpar den ur anpassningen. Detta kan speciellt vara ett problem med 12 guagetrådar och skrymmande GFCI-utlopp.

I extrema fall av felinriktning i vertikal box kan du behöva inte klämma utloppsflänsen tätt mot lådan (antingen lämna den något flytande eller skaka med brickor) men i det här fallet ser det ut att det mesta av felinriktningen är horisontellt, och kan åtgärdas med en liten vridning (men du kan kanske backa upp den bästa skruven en tur eller så).

Det är också möjligt att ta bort "öronen" på flänsarna om någon av dem hindrar justering, men det är svårt att berätta om detta är fallet från bilderna. Alternativt kan du behöva hälla ut lite mer gips under öronen på ena sidan.

    
svaret ges 08.07.2016 07:45
0

Hade samma problem. Fashioned shims av några kvar över plast vägghängare. Shimmed lådan så gott jag kunde. Trimmade arkstenen så att omkopplarna var klara. Sedan såg till att kablar inte var i vägen och omkopplarna var tydliga. Sedan skakade utloppskontakterna. Köpte också en fin ansiktsplatta och isoleringsremsan bakom den. Det fungerar! Tog några gånger med att lägga shims bakom uttagen.

    
svaret ges 28.02.2018 17:17