Scifi film - Fångar hålls i högteknologiska arbetsläger av utlänningar

6

Jag letar efter en (nyligen-ish) science fictionfilm där människor placeras i arbetsläger. Det finns ett elektrisk staket runt lägret för att undvika att människor flyr. Grupper av människor försöker förstöra stängslet med det material de har.

Det finns flera läger över hela världen och över lägret finns ett stort skepp som de också försöker förstöra. Det var den här killen på en motorcykel som passerade genom lägret och dödade utomjordingar.

Jag kommer ihåg att de gör någon typ av kostym som de använder för att klättra staketet med.

I början av filmen gjorde personen någonting fel och flyttades till lägret på grund av det, antar han att han stal något eller angripit en av utlänningarna.

    
uppsättning dyo 04.05.2017 18:43

1 svar

3

Som sagt i min kommentar tror jag att du hänvisar till TV-seriet Falling Skies, den 4: e säsongen och inte en SciFi-film. I säsong 4 under de fyra första episoderna handlar historien om "The Ghost" som verkligen är Tom Mason med 2: a massmotstånds trupperna som kämpar utomjordingarna och han tillsammans med andra från hans enhet är fängslade i ett Espheni Ghetto-läger. Några av hans män konstruerar en Faraday kostym för att komma över kraftfältet och fly.

Referenser finns på Falling Skies Wiki länk

    
svaret ges 04.05.2017 21:27