Tecknad / anime som innehöll en stor orange genomskinlig beast som styrdes av huvudpersonen

5

Som titeln nämnde, presenterade den vem jag tycker är huvudpersonen kunna ta befäl av ett enormt "monster" eller "robot" (osäker på vilken typ av sak det var att om jag minns rätt var apelsin och genomskinlig / genomskinlig, tydligen gjord av energi. Kan ha haft mönster längs sin kropp i en annan färg, vitt kanske, men mitt minne är väldigt dystert.

Jag kan inte vara säker, men kanske andra karaktärer kan också ta kontroll över avatarer, de var alla super stora, storleken på små byggnader som jag tror. Jag kommer inte ens ihåg vilken form detta "monster" skulle ha haft, om det var humanoid eller liknade ett djur eller något. Detta har hemsökt mitt minne i flera år.

    
uppsättning drucom 23.11.2018 18:38

3 svar

4

Tye Longshadow

Young Justice säsong 2 (2012-2013), kontrollerar en jätte transparent orange astral form som han projekterar runt sin fysiska kropp:

Dennakaraktärmotsvarar Supervänner hjälte Apache Chief .

Inga andra tecken på Young Justice visar denna förmåga, och astralkroppen har inga särskiljande markeringar i en annan färg, så det här är inte en perfekt match för beskrivningen du gav.

>     
svaret ges 23.11.2018 23:14
1

Jag minns vagt att min dotter tittade på något som lät som en möjlighet. Det heter Ushio till Tora .

    
svaret ges 23.11.2018 19:31
0

Larfleeze (Orange Lantern Corps)

I Green Lantern: The Animated Series (2012-2013) avsnitt 1x23 ( "Larfleeze" ) kanaliserar alien som kallas Larfleeze kraften av vördnad (girighet och avund) för att skapa orange energiutsläpp av sig själv och hans offer.

Hal Jordan, en mänsklig medlem av Green Lantern Corps, driver kort orange energi.

Även om Larfleeze är mänsklig storlek kan hans energikonstruktioner vara mycket större:

-EnjättebildavLarfleezefångarHalJordan.

Den Orange Lantern Corps (varav Larfleeze är vanligtvis ensam medlem) har en logotyp (cirkulär med radiella linjer) som visas på deras uniformer och på deras konstruktioner:

-OrangeLanternCorps-logotypenpåLarfleeze-axeln.

- Logo på bröstet i en orange energikonstruktion.

    
svaret ges 26.11.2018 22:33