Var det ett historiskt krav att meddela höjd, temperatur mm?

5

Det är en vanlig erfarenhet av att flyga på kommersiella flygningar som piloter tillkännager vissa flygförhållanden, inklusive höjd och fart.

Det har tidigare varit fråga om Aviation SE varför piloter tillkännager cruisinghöjden av flygningar . Svaret där föreslogs var "ingen riktig anledning".

På Quora blev det på samma sätt varför piloter brukar meddela höjd, utetemperatur och hastighet . Det första svaret där föreslog att det tidigare var ett historiskt krav; Svaret ger emellertid inte en hänvisning till dessa krav.

Har det varit historiskt eller är det nu ett krav i någon större jurisdiktion (FAA, EASA, etc.) för piloten (eller flygbesättningen) av ett kommersiellt flyg för att meddela höjd, utetemperatur, hastighet, vind, eller väderförhållanden? Om så är fallet, vad var / är den specifika texten till kravet?

    
uppsättning A. Rex 28.12.2016 00:36

1 svar

1

Eftersom detta kan vara mest vanligt bland flygbolagen är det här inte något krav som administreras av FAA eller någon annan luftfartsstyrning. Detta anses mer som en tradition vanligtvis när planet når kryssning eller kommer att landa. Inget sådant modernt flygbolag eller något tidigare flygbolag har krävt att detta meddelas till sina passagerare.

    
svaret ges 11.09.2017 22:16