How överlevde Joker helikopterkraschen?

7

Hur överlevde Joker helikopterkraschen i Självmordskampen efter att han drev Harley Quinn ut ur helikoptern? Kraschen verkade omöjlig att överleva från.

    
uppsättning papakias 29.08.2016 11:13

4 svar

3

En teori som har blivit flytande i olika kretsar på internet, men inte bekräftad eller nekad av filmens tillverkare, är att Joker överlevnad kunde ha varit resultatet av Harley Quinns överenskommelse med Enchantress (skript lyft från here ).

HARLEY: Hey lady? I lost my Puddin'. But you can get him back, right?
ENCHANTRESS: I can, my dear. Anything you want.
HARLEY: You promise?
ENCHANTRESS: Yes, child. You need only Bow ... and serve beneath my feet.

Kort sagt efter det har Harley förundrat Enchantress, men det finns en chans att Enchantress redan hade uppfyllt sin del av affären och återställt Joker till livet.

    
svaret ges 21.09.2016 20:17
8

Samma sätt överlevde Amanda Waller hennes lika dödliga krasch. Luck och plot pansar och en sida av för envis att dö.

Detaljerna förklaras inte i något media just nu.

    
svaret ges 29.08.2016 19:33
4

Eller helikoptern kraschade in i en byggnad, framsidan exploderade, men baksidan var kilad i byggnaden och oskadad, så jokeren överlevde, om än med ett bränt ansikte, vilket ses i den borttagna scenen.

    
svaret ges 12.09.2016 01:37
2

Under helikopterkraschscenen när Harley Quinn faller på byggnaden, är scenen kvar där och vi ser Harley Quinn somersault i några sekunder och sedan växla tillbaka till kraschhelikopteren.

Kanske under den tiden hoppade Joker också från helikoptern till en säker plats innan helikoptern kraschade. Och kom ihåg att Joker är en berömd flykt artist och stor överlevande i serierna också.

    
svaret ges 11.09.2016 13:36