Gör två brittiska visumansökningar i ett kuvert - hur kan jag få Storbritanniens konsulat att erkänna båda?

4

Så när man ansökt om en vanlig brittisk besökare visade mig och en vän som skapade enskilda applikationer (olika GWF-nummer) det i samma kuvert när de skickades till ambassaden i New York.

Jag har bekräftelse från UPS att paketet har levererats. Min vän har fått ett bekräftelsemail från ambassaden att hans visumansökan är igång, det har varit 3 dagar och jag har fortfarande inte fått en uppdatering på min ansökan via e-post.

Är det något som kan vara ett postrumsfel eller är det att när ansökningar skickas tillsammans, uppdateras endast på ett GWF-nummer. Dessutom lägger vi bara en returkurvmärkning inuti kuvertet, kommer det att räcka?

Eventuella råd, förtydliganden vid denna punkt är mycket uppskattade eftersom jag blir lite nervös.

    
uppsättning user60207 21.04.2017 09:15

1 svar

3

Vänligen använd länken nedan för att få en uppdatering på din ansökan. De svarar inom en arbetsdag och ger dig också en uppdatering på din ansökan. Jag blev också lite nervös för att jag inte fick någon uppdatering från ambassaden även efter 15 dagar så jag bestämde mig för att skicka dem och fick ett svar från dem nästa dag. Gå till länken nedan och välj ditt land. Välj sedan alternativ email oss och ge ditt ansökningsnummer och din oro. Jag har också bifogat en snapshot av svaret som jag fick från den brittiska ambassaden.

länk

    
svaret ges 18.05.2017 08:35