Movie om ett museum med en målning som blev en portal när den träffades av blixten

6

Mycket glad att ha hittat den här sidan, eftersom någon här kanske har svaret på en fråga som har stört mig i flera år. Det skulle vara bra att ta reda på om den här filmen var riktig eller bara en dröm!

Jag kommer ihåg att se en film när jag var väldigt ung som kanske har släppts uteslutande för TV, troligen någon gång på 1990-talet eller tom 2000-talet. En familj besökte ett museum, och en blixtnedslag slog en av målningarna och gjorde den till en portal. En av museets besökare transporterades omedelbart till målningen, och ett av ämnena i målningen skickades ut i vår värld i utbyte. Målningen var en medeltida scen. Jag kommer ihåg en av karaktärerna i filmen som en bumbling riddare, och i familjen som besöker museet var det minst en dotter och en far. De var tvungna att vänta på en annan blixtljus för att återvända sin familjemedlem till den verkliga världen.

Det är allt jag kommer ihåg av filmen. Det har varit ganska frustrerande, eftersom jag inte kommer ihåg förklaringen de gav för att målningen blev en portal, eller vad som blev av familjen.

Tack på förhand! Några förslag är uppskattade.

    
uppsättning gallifreyan0730 09.08.2015 07:56

1 svar

4

Det låter som natt på magimuseet eller mystiskt museum . (Jag tror att de är samma film men inte säker.)

    
svaret ges 09.08.2015 11:27