Problem montering TV väggmontering / möjlig krackad stud

2

Så jag bifogade en TV-väggmontering på väggen igår och allt gick bra ända fram till slutet. Väggmonteringen är fastsatt med 4 lagerbultar i ett fyrkantigt mönster med två på två intilliggande dubbar. Jag följde anvisningarna exakt, före borrning av varje hål till ett djup på 2,5 tum med en 7/32 tum bit. När jag just var färdig med att strama upp den sista bulten (botten, höger) hörde jag ett sprickljud som jag antog var studben. Jag slutade strama omedelbart, men jag var basiclaly gjort ändå. Jag kollade med en stud finder och i själva verket borde jag piloterna riktigt nära utsidan av studsens utsida (höger). Änden på tappen handlar bara om kanten på tvättmaskinen. Jag är inte säker på hur jag ska gå vidare. Fästet känns stenigt fast. TV: n jag tänker hänga 56 pounds.

En annan datapunkt är det som jag insåg att fackets hörnkantar faktiskt hade brutit igenom gipset lite. Finns det någon chans att sprickljudet var gipset? Eller alternativt är det faktum att det bröt igenom gipset beviset att hte stud är knäckt? Jag har hängt ett par av dessa innan och alltid snugged dem ganska bra och aldrig sett det förut. Hur som helst, vad skulle du göra? Ska jag försöka hänga TV: n? Ska jag flytta berget ner tre eller fyra tum? Andra alternativ?

Tack!

    
uppsättning rs1971 23.10.2017 04:55

1 svar

2

Om du har tre bra solida lags i förborrade hål som är mer än tillräckligt för att stödja TV: n. Jag misstänker att du bröt av kanten av studben. Du kan alltid borra metallen i konsolen över en 1/2 "och sätta i ett nytt hål. Lycka till och glad visning.

    
svaret ges 23.10.2017 10:55

Läs andra frågor om taggar