Vad är papper / pennan / tärningen fallet i PAX Prime 2014-spelet?

3

Jag letade PAX Prime 2014-spelet och kunde inte låta bli att se de snygga fallen de har: i den övre delen kan du lagra din karaktär / böcker och i botten finns ett fack för dina tärningar och pennor.

Vad heter denna sak och var kan jag köpa den online?

(Du kan se vad jag menar i nedre vänstra hörnet av skärmdumpen)

    
uppsättning titus.andronicus 08.02.2015 14:36

3 svar

4

Objektet är en förvaringslåda för Offentligt slimutklipp. Det säljs på Amazon för $ 14,99, och kommer i olika färger (vissa av dem är diskonterade, så priset varierar).

Tack vare @Greenstone Walker, för ditt svar gav mig en uppfattning om sökvillkoren att leta efter urklippet i Amazon.

    
svaret ges 09.02.2015 09:35
3

Det här ser ut som en typ av filinnehavare - du kan få dem från kontorsleveranssidor som Office Depot eller Staples och liknande.

Du kan också hitta dem i butiker som har kontor eller skolmaterial. Du kanske också vill titta på "bärbara skrivbord" som brukar ha en liten låda för att hålla sidor, skriva redskap samt ett urklipp på toppen som är ganska användbart.

Titta även på webbplatser för konstleverans. Det finns några hårda plastportföljer, konstförvaringslåda och så vidare som är lika byggda men lite mer robusta.

    
svaret ges 08.02.2015 20:22
1

Jag har använt en genomskinlig urklippsboks, som på den här länken . Den jag har har inte egentligen ett urklippsinsikte - bara en låda. Den är tjock nog att hålla karaktärsark och tärningar och pennor. Det kommer inte att innehålla regelböcker (det kan bara innehålla PHB-menyn), men det kommer att hålla startböckerna (som LMoP).

Lådan är inte stel nog att skriva på, tyvärr. Jag trodde det kunde vara när jag köpte den.

    
svaret ges 09.02.2015 00:10

Läs andra frågor om taggar