Hem > V > Vilka Är Med Ix Men?

Vilka är med IX men?

Originalmedlemmar

  • Angel (Warren Worthington III)
  • Beast* (Dr. Henry "Hank" McCoy)
  • Cyclops* (Scott Summers)
  • Iceman* (Robert "Bobby" Drake)
  • Marvel Girl/Phoenix/Dark Phoenix (Jean Grey)
  • Professor X (Professor Charles Xavier)

Läs mer

Relaterad

Vilka är de sju Horrokruxerna?

Tom Dolders dagbok är den enda horrokrux som har beskrivits i detalj.

Man kan också fråga vilka skapade x-men?

X-Men[redigera | redigera wikitext]

  • X-Men är en superhjältegrupp skapad 1963 av Stan Lee och Jack Kirby för serietidningsförlaget Marvel.
  • I Sverige har X-men publicerats i tidningarna X:en, Marvel Mutanter och X-Men samt i blandtidningarna Marvels Universum och Mega Marvel.
Följaktligen, vilken är den bästa x-men filmen? 1. The Wolverine (2013) Varför hamnar då ”The Wolverine” i topp på denna lista?

Och därefter, hur dör wolverine?

I slutet av ”Logan” dör ju som bekant den närmast odödlige mutanten. En väldigt känslosam, fin och passande slutscen för karaktären… och på pricken så som den berättades i ”The Wolverine”. Logan dör på rygg, täckt av blod, och i handen håller han - sin nyfunna dotter X-23. När utspelar sig Deadpool 2? utspelar sigDeadpool

Deadpool 2

Deadpool 2
GenreActionkomedi
Distribution20th Century Fox
Premiär15 maj 2018
Speltid119 minuter

Relaterad

Vilka musik stilar finns det?

Musikgenrer. Genren pop är en förkortning av populärmusik. Det finns en rock. Rock är en av de viktigaste samtida genrerna. Det finns en dans. Elektronisk dansmusik, som kan förkortas till både dance och EDM, är en musikgenre som främst riktar sig till dansgolvet. Det finns en typ av musik som kallas reggae. Hiphop.

Följaktligen, kan det finnas mutanter?

Under en människas livstid uppstår en rad mutationer, genetiska förändringar, i arvsmassan. Nu har forskare gjort en exakt beräkning av antalet. Resultat: Vi bär alla på 100-200 nya mutationer. Med detta i åtanke, hur dör charles xavier? I filmen X-Men: First Class är Professor X och Magneto vänner tills de går skilda vägar som fiender efter ett slagsmål där Charles (Professor X) blir skjuten i ryggraden och blir förlamad i benen. I First Class spelas han av James McAvoy.

Dessutom, när utspelar sig deadpool?

10. Deadpool. Det är inte jättetydligt när Deadpool utspelar sig, men om man kan utläsa något från de X-men-karaktärer som är med inträffar händelserna i den här filmen ett antal år efter X2. Dessutom, vart kan man se deadpool? Deadpool - Film online på Viaplay.

Med tanke på detta, vad är wolverines skelett gjort av?

Från början bestod Wolverines skelett bara av vanligt ben. Men det var innan den amerikanska militären satte klorna i hans, ja, klor.

By Skerl Jira

Liknande artiklar

Vad är likt sesamolja? :: Hur stor är en 11 Mannaplan?
Användbara länkar