Jungfrun och fiskarna älskar kompatibilitet

Jungfrun och Fiskarna har sina upp- och nedgångar på kärlekens sågsåg.

Det finns många fiskar och jungfrupar, ett bevis på att motsatser lockar. De är mittemot varandra på Zodiacal-hjulet, men båda är föränderliga och kan "gå med flödet."

Vad drar dessa två till synes olika älskare tillsammans? Kanske handlar det om "Du fullbordar mig." Jungfrun är ett tecken på praktisk eller naturlig magi, och Fiskarna har det övernaturliga täckt. Jungfrun har fötterna på marken och Fiskarna har sitt huvud i molnen.

De hittar i den andra komplimangen till deras natur, och detta är tilltalande. De växer in i varandra, i en kärleksfull blandning som smälter samman sensualitet och subtil känsla.

Fiskarna gillar att vaxa poetiska eller låta sin fantasi drömma ta ledningen. Jungfrun har två fötter fast i denna värld men förädlar ständigt sin kropp, rutin, färdigheter etc. Jungfrun gillar att vara exakt och kan lösgöras. Fiskens självuttryck är lösare och filtreras genom känsliga känslor. När det finns förståelse kan de dra nytta av den andras balanseringsperspektiv.

Förälskad jungfru gillar att hålla sig till ett schema, är snygg och omtänksam.

Fiskarna i kärlek är intryckbar, romantisk och spelar ibland offret.

Super känslighet

Vad de delar är en känslighet för miljön och en kärlek till tysta nöjen. De trivs när hemmet är en lugn plats att dra sig tillbaka till och bearbetar alla vibbar som plockas upp under dagen. Den flitiga Jungfrun kan vara en förankrande närvaro för Fiskarna, som ofta har svårt med disciplin. Fiskarna hjälper Jungfrun att mjukas känslomässigt och sätta prövningar i ett andligt perspektiv.

Både Jungfrun och Fiskarna är lätt trängda av upp-och nedgångar i livet. Jungfrun hittar sitt centrum när det finns ett värdigt utlopp för önskan att förverkliga naturliga talanger, göra goda gärningar och vara produktiva. Fiskarna får styrka när de använder kreativa gåvor för att engagera sig i alla subtila nivåer av livserfarenhet.

Dessa två förstår strävan efter den andra, och när de är hängivna är detta en kärleksfull, fruktbar matchning. De är två tecken som kallas mer karmiska, med andliga rester från tidigare liv som klamrar fast i den här. Kanske på en djupare nivå finns det en förståelse för vad den andra står inför och en önskan att stödja den andra i resan.

Verkligt och surrealistiskt

I ett förhållande hjälper Jungfrun Fiskarna att se saker ur realistens synvinkel. Ofta fördunklas fiskens syn av känslor - Jungfruens analysera tydlighet kan lyfta dem ur dimman.

Och ändå har Fiskarna en känslomässig medvetenhet som hjälper Jungfrun att smälta sina upplevelser. Tålamod och kärlek växer över tiden när de dyker upp och förbinder sig att vara närvarande för vad livet har i beredskap.

Jungfrun kan också hjälpa Pisces layoutplaner steg för steg. Fiskarnaturen är mer flytande och har en lugnande effekt på de jungfrunerverna. När Jungfrun är fast i det vardagliga, färgar de Piscean-flygningarna sin värld, båda är föränderliga, vilket betyder att de är varelser av förändring. De är olika sätt att uppleva livet hjälper dem att hjälpa varandra att göra de bästa valen, i oändligheten av val som finns.

Fiskarna har en kunskap som kommer från att bli ledtråd i det kollektiva havet. Att dela detta med Jungfrun kan hjälpa till att minska deras belastning och föra dessa jordboare närmare mysteriet. Och ändå skrämmer Jungfrun ibland med sin förutfattande känsla för hur saker är och vad som kommer. Jungfrun är ett magiskt tecken i sig.

Båda tecknen kan acceptera hela människans erfarenhet. När Jungfrun fastnar i kritik eller analysförlamning visar Fiskarna dem flyktluckan - förlåtelse, självacceptans, uttryckande missnöje genom en konst.

I tider av förändring rör sig de med strömmarna och får visdom att styra med självförtroende. Båda har höga standarder för sig själva och en vänlig syn, som vill ha det bästa för dem omkring dem. Med mycket kärlek och förståelse är denna match en konvergens mellan himmel och jord.

Jungfruen och fiskarna behåller tron, så länge kritiken förblir konstruktiv. De finner gemenskap i sensuell njutning, och detta blir en kärleksritual bortom det vardagliga.

  • upside: hängiven; förfinad med känslor; delad känslighet för miljön synergistisk intuition; anpassbar; receptiv; renhetsälskande; båda behöver ensamhet.
  • nackdelen: osäkerhet; överösa; nervös eller överbelastad känslig för stress; separata liv.
  • Element och kvalitet: Mutable Earth (Virgo) och Mutable Water (Pisces)