Mobila roamingavgifter i Europa - har de avskaffats än?

4

Jag är för närvarande baserad i Friedrichshafen, Tyskland. Jag har ett tyskt simkort. Jag kommer att resa till Schweiz, Österrike och Frankrike under den här julen och jag skulle vilja veta om Europeiska unionen har godkänt lagar som avskaffar roamingavgifter inom dessa regioner (EU-länder). Jag har läst några artiklar och wiki länkar liknar dessa men kan någon ge en autentisk källa?

Jag använder ett SIM-kort som köpts från Media Markt . På min telefon visar det dock tjänsteleverantören i Tyskland som Vodafone . Min partner använder ett SIM-kort Lebara . Svar som är specifika för dessa tjänsteleverantörer skulle vara till hjälp. Jag försökte kontakta tjänsteleverantörerna men jag har inte fått några avgörande svar från dem. De berättade för mig att jag kommer att få någon form av anmälan (antingen via sms eller e-post) om hur saker skulle vara men jag har inte fått något.

    
uppsättning DarthVader 08.12.2016 10:50

1 svar

6

Nej. De sänktes senast i april 2016 och kommer att avskaffas fullständigt den 15 juni 2017. I den här länken hittar du tidtabellen för ändringarna: länk

    
svaret ges 08.12.2016 11:07