Vad är ett bra verktyg för att skapa en planlösning med? [stängd]

1

Min bror flyttade bara in i ett nytt hus, och det har en hel del rum som vi inte helt är säkra på vad vi ska göra med. Som ett resultat trodde jag att det skulle vara en bra idé att skapa en planlösning som jag kan skriva ut och sedan kan de skissera vad de tycker skulle se bra ut i varje rum.

I grund och botten letar jag efter någon form av programvara för att bygga en planlösning med.

    
uppsättning joslinm 20.08.2014 00:50

1 svar

3

Jag är inte säker på om programvaranrekommendationer finns på ämnet på DIY.SE, på många SE-webbplatser är de inte, men det är upp till den enskilda webbplatsens "community".

Det sägs att Sweet Home 3D är tillräckligt enkelt och gratis nog att skapa en planlösning. Här är där jag inkluderar en skärmdump för bonuspoäng:

SketchUp skulle också förmodligen åstadkomma en bra planlösning.

    
svaret ges 20.08.2014 01:21
Senaste kommentarerna

Det finns faktiskt några verktyg som du kan använda för att skapa planlösningar. En annan av dem är diagvision (http://dnc.nl/guide.html). Det gör att rumslig information är nästan densamma som innehållsförteckning / top-down navigation. Programvaran låter dig ladda ner ditt karaktärsark från HexCity och skapa en PDF-kopia från början. Detta har några nackdelar: eftersom filformatet är en pdf, är det begränsat till datorer i det nuvarande tillgängliga scenen. På grund av detta måste du veta mycket... Läs mer