How att vända en jaktstråle?

3

Jag är inte en pilot - bara en student & spela Ace Combat ibland

Så jag stängde av flygvärdassistenten i Ace Combat flight simulator / game & nu måste jag manuellt kontrollera bank & stig för att vända. Jag gillar också att använda en liten yaw för att stabilisera mig själv.

Om jag inte har fel - både pitching & rullande styrs av kontrollöget i strålkastare. Så, vad gör piloten när du går till höger från nivåflygning?

 • Skjut oket lite rätt (uppnå 90+ graders högervals) och dra sedan oket mot honom (för att kasta upp - det vill säga exekvera den högra svängbågen). OR
 • Drag oket på ett diagonalt sätt, dvs mot SouthEast (förutsatt att piloten ursprungligen gick norrut) eller 4'o-klockan - och flygets interna datorer bryter ner rörelserörelsen i respektive tonhöjd och valsmagnet.
 • Bara nyfiken.

      
  uppsättning RinkyPinku 31.05.2015 05:38

  1 svar

  7

  Jag tror att du gör saker för komplicerade på dig själv. I bästa fall vet jag att flygkontrollen i princip uppträder på samma sätt som nästan alla andra flygplan. De kommer i allmänhet att aktivera ytor på samma sätt oavsett orientering. En vänster / höger rörelse kontrollerar rullning, en bakåt / framåt rörelse styr stigning.

 • Du skulle trycka pinnen tillräckligt till höger om banken tills du når önskad svänghastighet. Du måste behålla en liten rätt pinne för att behålla bankvinkeln.

 • När du gör ovanstående, dra tillbaka lite för att säkerställa att den vertikala hastigheten förblir noll. Du måste också lägga till ett litet roder för att skapa en samordnad sväng.

 • Se följande bilder från här och här :

      
  svaret ges 31.05.2015 12:16