Hard att döda med en pil

2

Igår tittade jag på The Huntsman: Winter's War (2016).

I denna film finns en speciell scen där snödrottningen frågade Sara att döda Eric. Så sköt Sara en pil som slog Eric; han svimmade och såg ut som om han är död och sedan lämnade Sara och snödrottningen med snödrottens armé lämnar 2 dvärgar och Erics kropp.

Dvärgarna drappar pilen från Erics kropp med svårighet och de gör Eric vaknade och dvärgarna bedövas av det. Eric ser till sin lås som tyder på att låsningen tog det mesta av slaget.

Jag har flera frågor om den här scenen.

 • Hur kan Eric överleva en sådan attack? Du kan se Eric dodge bakåt genom pilens inverkan i den scenen och omedelbart svimma på marken.

 • Även om Sara slog locket med avsikt att ta det mesta av pilens styrka, hur kan hon lyckas slå den på ett sätt som pilen träffade låset utan att bryta det i två (eller flera delar) och även det slog Erics bröst? Och på så sätt dödar han inte honom. (Du kan säga att pilen träffade Eric också, eftersom den fortfarande är intakt mot kroppen och dvärgarna använder ganska kraft för att ta bort det från kroppen och det finns också blod på hans bröst).

 • Har Sara träffat en speciell plats i hans kropp som gör Eric svag och tar bort den väcker honom? Och i den närmaste nästa scenen ser han normalt ut med blod på bröstet, ler och planerar med dvärgarna om hur man går in i slottet, så att ingenting har hänt.

 • Sara saknar aldrig, men hur kan hon utföra en så svår uppgift?

  Finns det något jag saknar eller tänker jag för mycket och borde bara titta och njuta av ?

      
  uppsättning KDeogharkar 20.09.2016 13:12

  1 svar

  3

  Den senare. Det är typisk film och saga, plotpansar. Det fungerar bara så här i filmer. Tja, det och alla verkliga händelser där en bok, en bibel, ett märke eller en locket stannar en kula, pil eller en bit av shrapnel. President Roosevelt är känd för det. Men det är oftast dum tur och inte något som någon borde lita på.

      
  svaret ges 20.09.2016 15:13