How kan jag konvertera Grief to Spite in play?

3

Brännahjulets tilläggspath of Though detaljerar sättet att bränna tecken med trots och att konvertera till och med tillbaka till sorg eller till hat i spel. Men det presenterar inte ett sätt att konvertera sorg till trots i spel. Så hur konverterar en karaktär med sorg sorg för sin sorg till trots i lek? Går det under normala egenskaper?

    
uppsättning Zalktis 05.12.2016 15:15

1 svar

4

Det finns två medel: Trait rösta och höra lullabyen till sorg.

Trait vote fungerar som vanligt - rollspel ditt trots så att andra röstar det för din karaktär. Jag skulle bestämma sorgens exponent som vid brinnande karaktär, med varje signifikant objekt överger inte karaktären eller förstör räkningen som en bitter påminnelse. En annan möjlighet skulle vara att helt enkelt omvandla sorg till samma exponent (och skugga).

Lullaby till sorg , om det lyckades sjunger, ger lyssnaren valet att oåterkalleligt vända sin sorg till trots. Genom regler som skrivna kan cirklar användas för att hitta mörka alver, eftersom varje elva livsbanan leder till spårvägarna. Eller spelaren kan ta en relevant tro eller instinkt eller faktiskt prata med GM och berätta vad de tänker. Dark elves är ett utmärkt misslyckat cirkelsultat.

Detta svar bygger på de gamla vägarna till trots PDF. Codex kan ha olika regler.

    
svaret ges 05.12.2016 17:10