Vilket är det snabbaste sättet att nå albanska turistattraktioner?

5

När jag åkte till Albanien på en dagstur fick jag veta att det var turistmålen för framtiden (men där igen skulle de säga det).

Det är säkert att utvecklas snabbt, och skulle locka turister med det är brännande heta temperaturer, det är stränder att ligga på och Burtrint National Park för att festa dina ögon på.

Problemet är att den enda flygplatsen är ingenstans nära turistmålen (5 timmar jag tror)

Min fråga är - Vad är det snabbaste sättet att komma till Albanien från Storbritannien, är flygningar (eller vilken form av resa) vanliga, och finns det framsteg när det gäller att bygga en ny flygplats nära turistmål som Saranda?

När jag gick på en dagstur, åkte jag från Korfu med båt på en organiserad turné. Korfu ligger bara cirka 7 kilometer från Albanien på närmaste punkter. Men från hamn till hamn tittar du på ungefär en och en halv timme.

    
uppsättning Nathan Shoesmith 03.06.2016 14:08

1 svar

1

Svaret beror på var exakt du vill gå. Om du går till Shkodra , skulle den snabbaste vägen vara att flyga till Montenegro och ta en taxi:

Omduvillgåtill Vlore , där några av de bästa stränderna är, kan du istället flyga till Tirana och ta en buss:

MedtankepåhursnabbtsakertenderarattbyggasisödraEuropa,hoppasjaginteattflygatillennyflygplatsnärsomhelstsnart.Använd Rome2Rio för att optimera din rutt mellan att flyga till Montenegro, Albanien eller Grekland.

    
svaret ges 04.06.2016 10:43